Veel gestelde vragen Covid-19

Veel gestelde vragen Covid-19

Wat gebeurt er als mijn zeilvakantie niet door gaat?

Als je zeilvakantie niet door kan gaan dan stellen we de reis uit, naar een later tijdstip waarop het wel mogelijk is om de reis uit te voeren. Dit doen we in overleg met jou.

Indien je na 1 april hebt geboekt, kun je de reis ook kosteloos annuleren. Je ontvangt dan je aanbetaling terug.

Als het reisadvies van mijn bestemming negatief is. Wat gebeurt er dan? 

Dan informeren we je hierover per email. We nemen uiterlijk 2 maanden voor vertrek contact met je op om de mogelijkheden te bespreken Heb je nog geen mail ontvangen, dan kun je ons natuurlijk ook mailen op kantoor@dutchsailingevents.com. Bellen mag natuurlijk ook. 

Kan ik mijn reis omboeken?

Bij een negatief reisadvies van de nederlandse overheid of het land van de bestemming mag je kosteloos omboeken naar een andere reis. Als de periode of de gekozen reis  duurder is, dan moet er bijbetaald worden. Is de periode of het zeiljacht goedkoper, dan ontvang je een tegoedbon voor je volgende zeilvakantie. 

Ik wil mijn zeilvakantie  annuleren. Wat zijn de kosten?

Als je het niet aan durft of de zeilreis om een andere  om een andere reden de reis niet meer wil of kan maken, dan heb je altijd de mogelijkheid om de reis te annuleren. Dit gaat conform onze reguliere annuleringsvoorwaarden: tot 2 maanden voor vertrek 50% van de prijs van de reissom. Binnen 2 maanden voor vertrek 100% van de reissom.