Gasten Duutch Sailing Events

Wat vonden onze gasten aan boord

Bekijk alle  ervaringen in ons gastenboek!

Heb je met ons meegezeild en wil je je ervaringen delen? 


Gebruik hiervoor 

Google of Facebook


Bekijk de ervaringen van onze gasten aan boord

Dat was genieten op de comfortabele zeilboot in Griekenland!
Leuke groep, lekker gegeten, veel gelachen en mooie plekjes gezien.
Mark is een fijne rustige schipper.
Zeker voor herhaling vatbaar.

        Annemieke van Veen 22 mei 2022

Eind januari een weekje wezen zeilen via Dutch Sailing Events op St Maarten. Ondanks de coronabeperkingen wist schipper Mark Saurens het voor elkaar te krijgen dat we ook nog St Barth hebben kunnen bezoeken.

We waren met een erg diverse groep van 10 gasten aan boord. Mark heeft de bijzondere gave om met ieders wensen rekening te houden en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het al vrij snel voelt alsof je met een groep vrienden op vakantie bent.

Wat ik ook erg waardeerde is de losse structuur aan boord. Geen schema's die tot op de minuut vooraf bepaald waren, maar 'just go with the flow'... Echt vakantie dus!

Ook de boot was top. Meer dan voldoende ruimte binnen en buiten, zodat je niet het gevoel hebt dat je op elkaars lip zit...

Een absolute aanrader!

          Mathijs Leenheer 18 februari 2022

Van 23- tot 30 januari 2022 ben ik met Dutch Sailing Events op zeilvakantie geweest.
Wij hebben met een groep van 11 personen op een Jeanneau Sun Loft 47 rond Sint Maarten en Sint Barth gezeild.

Deze vakantie was ondanks de corona perikelen één grote knaller!
Om toegang tot Sint Maarten te krijgen, moest er vooraf een EHAS formulier ingevuld worden.  Deze procedure verliep vlot net zoals de heenvlucht. Eenmaal op het eiland aangekomen waren alle regeltjes mede dankzij onze schipper Mark (captain Covid) snel vergeten.

Op onze eerste zeildag troffen wij dolfijnen, roggen en schildpadden.  Deze zeiltrip was een mix van actief zeilen, ankeren op de allermooiste plekken, stadjes bezoeken, snorkelen, suppen en regelmatig een (boot) feestje. Vooral het feestje op Sint Barth hakte erin😉

Wij zijn gedurende deze zeilweek drie keer uit eten geweest op uiteenlopende plekken. De overige dagen hebben we zelf gekookt. Het eten aan boord was heerlijk aangezien er in onze groep uitstekende koks zaten.

Mark, bedankt voor alles en tot volgend jaar.
Door deze tropische zeiltrip ben ik mijn winterdip kwijt en kan ik er weer tegenaan!

          Marien Greep 9 februari 2022

Wat hebben wij genoten van deze charter! Dolfijnen die met de boot meezwemmen, snorkelen tussen de schildpadden, genieten van spectaculaire zon’s op en ondergangen. De gastvrije bewoners van St Maarten en St. Barth. Door de , bijna altijd, aanwezige wind geweldig kunnen zeilen.Heerlijk aan boord gegeten maar ook restaurantjes aangedaan. Voor anker in heerlijk rustige baaitjes. Wakker worden en direct een duik nemen in kristalhelder water. Nieuwe vrienden ontmoeten, herinneringen maken, dansen, borrelen, goede gesprekken, heel veel lachen en veel leren van de super relaxte schipper Mark. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!!

          Joke Boodt op 5 februari 2022

Heerlijke week  zeilen met dutch sailing  events. Verwacht het onverwachte en een droom wordt werkelijkheid!!  Mark de kapitein
aan boord laat je al het moois zien wat het caribisch gebied jou kan bieden. Op een hele relaxte en fijne manier zeil je langs de mooiste plekjes rondom st. maarten. Ik kijk terug op een fantastische week! Mooie ontmoetingen, zwemmen, snorkelen, prachtige natuur, heerlijk eten, veel gelachen, go with the flow!! een aanrader voor iedereen, of je nu single ,of met een partner of met je gezin een mooi avontuur wil beleven, alles kan en alles is mogelijk! Dutch sailing events maakt al jouw dromen waar!

          Jaqueline Goetheer op 3 februari 2022

Zeer relaxte vakantie gehad....
Er zijn alleen een paar veiligheidsregels, verder is het een vakantie waarbij niks hoeft, maar veel mag... Lekker zeilen, of lekker niks doen. Schipper is een gezellige vent met echte zeemansverhalen... Samen beetje koken, of lekker aan een strandje eten.... Medepassagiers, ook stuk voor stuk goed volk...  kortom; thanks!!!

          Roel Geijsen op 13 februari 2020

Zojuist terug gekomen van een super leuke zeilweek rondom Sint-Maarten. Helemaal te gek. Ontzettend gelachen en veel geleerd. Als je van zeilen houdt en een tikkie avontuurlijk bent ingesteld, dan is dit een MUST!

          Frederik Boelen op 12 februari 2020

Super ervaring onder deskundige begeleiding van Mark. Ontbrak aan niks we hadden prachtig weer, prima wind waardoor we veel eilanden hebben kunnen aandoen. TOP vakantie

          Rudy Loontjes op 8 februari 2020

Ben met Dutch Sailing Events een week meegezeild naar o.a. Sint Maarten, Sint Barth en Sint Eustasius en het was geweldig! Mark is een zeer capabele schipper die veel ruimte geeft aan de groep om zelf te zeilen en te relaxen. Daarnaast zit hij vol (sterke?) verhalen over zijn avonturen op zee. Vijf sterren!

          Jaap Nauta op 6 februari 2020

gasten dutch sailing events

In februari in m’n eentje aan boord gestapt. Ik dacht al wel dat het leuk zou zijn om met een clubje mensen te gaan zeilen, maar heb niet kunnen vermoeden dat het zo’n te gekke vakantie werd. Het contact vooraf met Mark van Dutch Sailing Events verliep soepel. Ik wilde graag wat tijd om op St. Eustatius mensen op te zoeken en dat was bekend bij Wytse, de schipper. De reis werd zo uitgekiend dat dat ook lukte. Sowieso werd er met elkaar overlegd over de route en ook op Guadeloupe tijd genoeg om de jungle (vulkaan) te verkennen. Leuke mensen aan boord. Zoveel verhalen, nog meer grappen, de mooiste eilanden bezocht, gedanst, snorkelen, chillen op het prachtige strand van Nevis, schildpadden – dolfijnen – vliegende vis, ankerbiertjes & wijn, goeie combi tussen zelf koken en uit eten aan de kade, zelf vis vangen… En dan het zeilen, dat was voor mij een nieuwe ervaring en ik vond het geweldig. De schipper zorgde ervoor dat het allemaal klopte tussen de ervaren zeilers en types als ik. Het was echt een heerlijke vakantie!                                       

          Linda Blankhorst op 10 maart 2019

gasten dutch sailing events

I had the pleasure of joining Dutch Sailing events with Captain Wytse (and the Djito) as part of the world trip from Martinique to St Maarten. Sailing with Dutch Sailing events and the captain Wytse is all about natural leadership, as a captain he is very experienced and I learned a lot about sailing in the Carribean. The Djito performed very well on the Carribean Sea. We visited Guadeloupe, Montserrat, Nevis, Dominica, St Eustatias and St Barth. I enjoyed the very relaxed atmosphere on board and interesting and cooperative crew members. Furthermore Wytse is a very pleasant host, a talented cook and a good fisherman as well. During our trip he caught a big Barracuda and the cook of Jimbo's at St Maarten made a delicious meal. Dutch Sailing events organised this trip very well. Logistics, casting and supervision was great. Thank you Dutch Sailing events for   organizing and hosting this great experience and for Wytse: have a safe trip around the world. Next time i will gladly involve Mark and Dutch Sailing events to organise a real Sailing/Leadership experience in the carribean or in Europe. I can firmly recommend Dutch Sailing events to others                     

Jan Willem Jonker op 2 maart 2019

gasten dutch sailing events

Eens moet de eerste keer zijn, is mijn mening sinds mijn eerste ervaring met zeilen. Wat een bijzondere ervaring om te zeilen met dutch sailing events. De vrijheid op het water, het mooie weer, de regen die voelt als een warme douche, de ontelbare wilde beesten die we hebben gezien, de prachtige vergezichten, de vrije keuze om te varen en te doen wat je wilt, echt gewoon alles bij elkaar. In Oktober hebben we met een kennissen groep de zeil reis van Martinique naar de Grenadines gemaakt. Een ervaring om nooit te vergeten. Van een kennissen groep werden wij al snel een steeds hechter wordende vrienden groep, mede door de hoeveelheid vierkante meters waarop je verblijft tijdens de vakantie. Door de open armen van onze schipper Mark voelde ons reisgezelschap zich snel op hun gemak. Zijn open, sociale en gezellige houding mengde hij zich al snel met ons gezelschap. waardoor de vakantie nog meer relaxed werd en niemand buiten de boot viel(letterlijk en figuurlijk). Het statement van de vakantie was: Alles kan en niets moet. Het voelde dan ook echt als een vakantie doordat je kan meehelpen met zeilen wanneer je dat zelf graag wilt. Mark leert je graag alle kneepjes van het zeil vak, door het je te laten zien en ervaren. Deze imposante ervaring heeft dan ook mijn hart veroverd en ik hoop deze manier van vakantie vieren nog vaker te mogen beleven. Echt een aanrader! Iets met, als er eenmaal van geproefd hebt, dan wil je nooit meer zonder.                    

         Anouk op  22 december 2018

Heel erg gezellige week gehad. Catering was top. Lekker flexibel in het programma. Mark is een zeer ervaren zeezeiler met mooie verhalen. Ik heb weer veel geleerd.            

         Niels Meester op  19 september2019

Anita

vele ervaringen rijker aan boord van de Jeanneau Sun Odessy 50.9 met schipper Mark Saurens! Met 8 passagiers en de schipper een onvergetelijke 1 1/2 wk: Martinique, Dominica en Guadeloupe aangedaan en rondgezeild. Voor anker en aan moarings in mooie baaien, snorkelen en zwemmen, zon en regen -wat de pret niet mocht drukken- rustig water en woelige baren; alles is voorbij gekomen. Rustig onderuit, schrap zetten bij flinke wind, (leren) sturen, zeilen bijzetten, helpen ankeren, alles mocht, niets moest. En dat onder toeziend oog van de uiterst relaxte schipper; chapeau Mark, dat je deze reis met z’n uitdagingen in al zijn facetten tot zo’n mooie herinnering voor ons hebt weten te maken. Groet en liefs, Marcel en Anita                     

vele ervaringen rijker aan boord van de Jeanneau Sun Odessy 50.9 met schipper Mark Saurens! Met 8 passagiers en de schipper een onvergetelijke 1 1/2 wk: Martinique, Dominica en Guadeloupe aangedaan en rondgezeild. Voor anker en aan moarings in mooie baaien, snorkelen en zwemmen, zon en regen -wat de pret niet mocht drukken- rustig water en woelige baren; alles is voorbij gekomen. Rustig onderuit, schrap zetten bij flinke wind, (leren) sturen, zeilen bijzetten, helpen ankeren, alles mocht, niets moest. En dat onder toeziend oog van de uiterst relaxte schipper; chapeau Mark, dat je deze reis met z’n uitdagingen in al zijn facetten tot zo’n mooie herinnering voor ons hebt weten te maken. Groet en liefs, Marcel en                    

         Anita Consenheim op 24 november 2018

maroesjka

Net als Marie-Therese heb ik een fantastische vakantie beleefd van 27-10-18 tot 10-11-18. Gedurende 2 weken waren we aan boord van een Catamaran van 41 ft. Een fijne manier van zeilen in de Caribbean voor startende en ervaren zeilers. Al gauw raak je op elkaar ingespeeld en ieder kan zich uitleven. Richting het zuiden naar de Grenadines is een wonderbaarlijk mooie zeiltocht met de mooiste plekjes om te snorkelen. Schildpadden en dolfijnen in je nabijheid is gegarandeerd. Ook op haaien, pijlstaartroggen en walvissen maak je een kans. Vooral genoten heb ik van het rif met al die kleine tropische visjes. Als liefhebber van vis en schaaldieren in de keuken, ben ik niet tekort geschoten. Met z'n allen kreeft eten 's avonds op het strand met de voeten in het zand is bijzonder. Het voelt goed om je onder leiding van de ervaren schipper te laten leiden in deze wereld met nieuwe onomschreven regels. Het verbreedt je beeld. Het ideale klimaat, de prachtige omgeving en de ongedwongen sfeer maakt dat het leuk is om samen te zorgen en te laten verzorgen; jezelf laten verrassen door een heerlijk maal op tafel. Vergeet ook niet het uitgaan in de avond: lang niet zoveel gelachen en genoten. De dinghy is dan het middel van vervoer. Voor mij was deze tweede keer zeilen met "' Dutch sailing events" een reis om nooit meer te vergeten. Het is DE manier om dit gebied te verkennen en heerlijke ervaringen op te doen.                     

         Maroesjka op 18 november 2018

Eddie en Marie-Thérèse

Van 27-10-18 tot 10-11-18 We hebben de geweldige reis met een catamaran Eilandhoppen vanaf Martinique gemaakt. Afgehaald door een vriendelijke taxichauffeur, leuke Marina in Le Marin met restaurants en supermarkten voor de laatste boodschappen. Aan boord was alles aanwezig van boodschappen tot handdoeken in je hut. We hebben veel gezien, prachtige strandjes, meezwemmende Dolfijnen en Schildpadden. Snorkelen en zwemmen zoveel je wil omdat we meestal in een baai lagen. Als je wakker wordt eerst een duik in het mooie warme zeewater. Douchen in een van de badkamers maar nog fijner op het achterdek! Vissers en andere behulpzame eilandbewoners bieden hun diensten aan zoals Lobster eten op het strand, leuk hoor aan een picknick tafel met je eigen bestek en wijntje. De Lobster zo uit de zee klaargemaakt op je bord heerlijk! Mark, the captain zoals de locals hem noemen ,want ze kennen hem bijna allemaal, kent het gebied op zijn duimpje en heeft ons desgewenst ook nog eens zelf laten zeilen. Gezellige restaurants en barretjes op het strand, maar we hebben ook zelf gekookt. We hebben vele mooie herinneringen aan deze geweldige reis   overgehouden. Echt een aanrader! Bedankt Mark voor de gezelligheid en tot ziens                       

         Marie-Thérèse op 13 november 2018

leonie

Afgelopen week heb ik mee mogen zeilen met DSE vanaf Martinique. Wat een heerlijke reis was het! Rondom het eiland Martinique is het prachtig zeilen. Leuke dorpjes, idyllische baaitjes en een prachtige kustlijn met veel groen en ook rotswanden. Martinique is (nog) niet heel erg toeristisch. De lokale bewoners zijn open en gastvrij en zodoende voel je je als vakantieganger zeer welkom. Onze schipper was Mark. Hij is een zeer ervaren zeiler en kent de Caribbean heel erg goed.   De catamaran die we tot onze beschikking hadden, was heerlijk ruim zodat er genoeg ruimte was om een plekje in de zon of schaduw te kiezen. De ochtend startte met een duik in het water. Super relaxed wakker te worden! Aan boord mag je meezeilen maar heerlijk luieren kan ook. In onze week hadden we het geluk twee keer dolfijnen te zien en schildpadden tijdens het snorkelen. En zelfs hebben we walvissen/bultruggen gespot! Kortom: een super geslaagde vakantie. Een aanrader ?                     

          Leonie op 3 december 2017

patty

Van zeilen in Nederland geniet ik ook, maar zeilen in de Caribbean is genieten in het kwadraat: van alle gemakken op het zeiljacht zelf tot en met de enthousiaste schipper, de eilanden met elk een eigen cultuur, de hagelwitte stranden, het heerlijke eten... van die duikjes vooral in de ochtend in de azuurblauwe oceaan . Alle stress afschudden zonder dat je er erg in hebt; je druk maken om niets. Na het zeilen met een overheerlijke cocktail of een gekoeld wijntje realiseer je je het pas: dit is leven! Ik zeg, doen en niet(s) uitstellen tot morgen 🙂                     

          Patty van der Kleij op 11 februari 2017

Erik Jan

Was een super gave zeilweek .... Iedere dag lekker zwemmen, snorkelen in helder blauw water van 25 graden ...                                                                                                                                                                   

          Erik-Jan op 3 februari 2017

Joke

Top week gehad met Mark Saurens, Dutch Sailing Events....rondje Elba met prachtig zeil weer, authentieke Italiaanse haventjes, lieve vrienden en heerlijk eten en drinken......nooit meer naar huis!! Volgend jaar weer                     

          Joke op 22 juli 2016

sandra

Het zeezeilen in het caribisch gebied was in één woord fantastisch. Vanaf Sint Marten hebben we 3 andere eilanden bezocht. Heerlijk gesnorkeld en de leukste strandfeestjes meegemaakt! Naast de prachtige omgeving veel geleerd over het zeilen op grote jachten. Een echte aanrader dus Bedankt!                     

          Sandra op 5 februari 2016

Marielle

Heerlijk gezeild bij Sardinie en Corsica! Mooie plekken gezien, prachtige baaien en leuke plaatsten. Bonifatio is een aanrader! Het zeilen was relaxed en ontspannen, de dolfijn was een kers op de taart! Bedankt voor een fijne trip!                     

          Marielle op 14 augustus 2015

sieb

Onder leiding van Mark Saurens hebben we met een zeer aangename crew (bedankt mannen en J. ) de overtocht mogen maken.Mark zorgde er voor dat je als team de overkant haalt, veel zelf mag/kan doen en dat je als team de overwinning beleeft. Voor mij was het een "draem come true" een avontuur en een geweldige beleving. Een overtocht naar London is nooit saai (zegt men) dit is een understatement. Mark, nogmaals bedankt voor expertise, leiding en verhalen............verdomme man, ik heb genoten.                     

           Siep op 3 juni 2015

janne

In november met Dutch Sailing Events de Golden Rock Regatta gevaren. Zeilervaring was al aanwezig, maar een race had ik nog nooit gevaren. Wat een ervaring. Fantastische vakantie gehad en veel opgestoken over het trimmen van de zeilen en het varen van wedstrijden. Het gebied rondom St. Maarten is natuurlijk fantastisch om te bevaren als het in Nederland richting vriespunt gaat. Heerlijk relaxed sfeertje op de eilanden en natuurlijk supermooi weer om te zeilen. Naast het varen was er natuurlijk de nodige gezelligheid aan boord, met de buurboten en in de diverse barretjes waar we terecht zijn gekomen. Een topvakantie! Mark, bedankt                     

          Janne op 2 december 2014

Wendy

Heerlijk 9 dagen gezeild vanaf St Maarten. Omdat we 2 fanatieke zeilers zijn en Mark, onze Schipper, er ook wel zin in had zijn we helemaal naar Antigua gezeild. Echt super mooi. Ook zijn we een keer om 04.00 vertrokken om te gaan nachtzeilen, pikdonker, dus heel spannend om tussen alle boten door de baai te verlaten. Magisch om dan op open zee helemaal niks te zien. Natuurlijk was er ook tijd om onze snorkel te gebruiken en kleurrijke vissen te zien zwemmen. Alles was mogelijk, wij kozen ervoor om veel te zeilen, maar als we meer tijd aan land hadden willen doorbrengen was dat ook prima. Mark heeft heel goed voor ons gezorgd met heerlijke lunches en ontbijtjes. Verder hebben we hem de oren van het hoofd gevraag over zeilen. We hebben ontzettend veel geleerd die week en genoten van de zon, de zee en de wind door onze haren.                     

          Wendy op 9 april 2014

Roel

Heerlijk gezeild in de Cariben, eiland hoppen van St. Maarten, Anguila, St. Barth, Statia. met genoeg tijd om ook nog een dag te kunnen duiken, de leuke haventjes te bezoeken en veel foto's te nemen, heerlijk eten aan boord (schipper Mark is behalve een uitstekend en ervaren zeiler ook een prima kok!), af en toe ruig weer, maar ook veel zon, lekker in het azuurblauwe water kunnen zwemmen en snorkelen (snorkel spul genoeg aan boord), en aardige mede gasten: wat wil je nog meer! Caipirinhas drinken, dat heb ik zelf geïntroduceerd, met veel succes, bij ondergaande zon, in een stille baai. Dank Mark!                     

          Roel Burgler op 1 april  2014

John

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan, nl een Kanaaloversteek, de Thames op en ten slotte afmeren in St Katherine Dock, net voor de Tower bridge. Als toetje lagen de jachten voor de Clipper around the world ook in de jachthaven. Na Londen bezichtigd te hebben, wat een indrukwekkende Metropole is het toch, gingen we dezelfde route terug. Dit alles is mogelijk gemaakt door Dutch Sailing Events, o.l.v. Mark Saurens, die overigens ook nog eens een niet onverdienstelijke kok blijkt te zijn. Een unieke ervaring, prima weer en een leuke, gezellige crew, kortom helemaal TOP! Mark, enorm bedankt voor deze prachtreis. Een aanrader! Gegroet en tot horens, John Soek                     

          John Soek op 3 september 2013

Laura

Ik heb begin juli voor het eerst een 8-daagse zeilvakantie naar Elba gedaan met DSE. Het was heerlijk zowel op de Middellandse Zee als aan land. Lekker ontspannen op het dek, me op de golven laten meevoeren met Adèle op de achtergrond, en zowel aan boord als aan land de heerlijkste gerechten geproefd en lekkere wijn en limoncello gedronken. Helemaal genieten voor een Italië-liefhebber als ik! Het was voor mij de eerste keer om te zeilen, maar dit smaakt absoluut naar meer zeker nu ik al wat dingen heb geleerd. Het reisgezelschap (buiten de schipper nog twee medereizigsters) was superleuk en gezellig. Ik kijk terug op een ontspannende, zonnige en heerlijke week die erg de moeite waard was. Aanrader! Special thanks to Mark voor deze piekfijn verzorgde relaxte vakantie aan boord van de Jeanneau!                     

          Laura op 7 augustus 2013

martine en rob

Beste Mark, Door de te harde wind heb je je plan om London te halen creatief omgezet in een trip naar Antwerpen, Blankenberge, Middelburg en terug naar Vlissingen waarbij de rust, vakmanschap en gezelligheid die je aan boord bracht garant stonden voorheerlijke dagen. De terugtocht van de Belgische kust naar Middelburg was prachtig; zon, harde wind en op zee "surfen" over de golven; fantastisch, graag tot een volgende keer. Bedankt, Martine en Rob                     

          Martine & Rob op 24 juni 2013

wim

Mark, hartstikke bedankt voor een aantal prachtige zeildagen. Je ervaring en rust hebben grote indruk op mij gemaakt. Ik kan iedereen een reis met Dutch Sailing Events aanbevelen en kan me niet voorstellen dat het voor mij de laatste keer is geweest.                     

         Wim op 18 juni 2013

debbie

Heineken Regatta 2013, wat een heerlijke vakantie! Kunnen echt geen enkel extra ingrediënt bedenken waardoor we een nog leukere tijd zouden hebben gehad. Zon, zee, zeilen, lekker eten, veel feestjes, leuke mensen en een top kapitein 😉 bedankt Mark, wij zijn er de volgende keer weer bij! Debbie en Willemieke                     

          Debbie en Willemieke uit Den Bosch op 23 maart 2013

Joyce

Deze zeilvakantie inclusief meedoen aan de Heineken Regatta was een fantastische ervaring, in alle opzichten. Dat we in onze klasse op het podium terecht zijn gekomen met een tweede plaats was helemaal grandioos! Ik heb eerder zeilvakantie meegemaakt en daarop terugkijkend waren dat leuke zeilvakanties…maar deze vakantie was echt TOP. Het ontvangst, de oogwaarschijnlijke losse mededelingen van de regeltjes waardoor je niet het gevoel krijgt op kamp te zijn, de volle koelkast (!), een schipper die ook zijn weg weet in het kombuis (heerlijke zalm wraps) was een verademing. Mark is een zeer ervaren zeiler, kent het vaargebied en de eilanden door en door. Ik kom zeker nog een keer aanmonsteren!                     

          Joyche Bosscher op 15 maart 2013

david

Hoi, Heerlijk gezeild met DSE, afgelopen zomer naar London. Na een serieuze tocht heen, varend de Thames op is echt erg indrukwekkend. En dan ineens lig je midden in het centrum van London in een prachtige gezellige rustige St Catherina's, met al het vertier en gezelligheid om de hoek. Terug wederom een prachtige tocht en jawel, de schipper had ook weer heerlijk gekookt. Leuk om zo van een stedentrip ook nog een avontuur te maken. Een prachtige en afwisselende tocht. Ik ga dit jaar graag weer mee !                     

          David op 1 februari 2013

peter

In november met Dutch Sailing Events de Golden Rock Regatta gevaren. Zeilervaring was al aanwezig, maar een race had ik nog nooit gevaren. Wat een ervaring. Fantastiche vakantie gehad en veel opgestoken over het trimmen van de zeilen en het varen van wedstrijden. Het gebied rondom St. Maarten is natuurlijk fantastisch om te bevaren als het in Nederland richting vriespunt gaat. Heerlijk relaxed sfeertje op de eilanden en natuurlijk supermooi weer om te zeilen. Naast het varen was er natuurlijk de nodige gezelligheid aan boord, met de buurboten en in de diverse barretjes waar we terecht zijn gekomen. Een topvakantie! Mark, bedankt!                     

          Peter Bult op 15 januari 2013

Janne

Een super zeilvakantie in een fantastisch land met een relaxed gezelschap onder deskundige begeleiding! Dat was de single vakantie in Italië van afgelopen zomer! Ik heb genoten van het mooie weer, de wind door mijn haren, het leren zeilen, de leuke mensen, het lekkere eten en de mooie natuur. Onder begeleiding van een schipper die zeer gepassioneerd kan vertellen over zijn vak was het een prachtige ervaring. Dit was zeker niet de laatste keer dat ik mee ben gegaan, het smaakte absoluut naar meer! Dank Mark!                     

          Janne op 2 oktober 2012

Judith

Midden in de nacht liggend op m'n rug in de kuip tijdens mijn overtocht van London naar Amsterdam, kijkend naar de sterrenhemel met veel vallende sterren, slechts het geluid van de wind en het water om me heen, bedacht ik me dat dit moment niet vast te leggen valt. Niet met film of foto, niet met woorden te beschrijven. Een moment dat alleen bestaat in het nu, slechts te delen met de mensen om je heen. Een moment en ervaring dat ik iedereen gun. Mark bedankt voor wederom een prachtige reis!                     

          Judith Koning uit Leiden op 12 oktober 2012

marielle

Dank voor een leerzaam en gezellig weekend zeilen naar Londen! Een fantastische belevenis waarbij we professioneel begeleid en goed verzorgd zijn. Cheers mate!!                     

          Marielle op 15 mei 2012

gasten dutch sailing events

Beste Mark, De afgelopen dagen stonden in het teken van bijslapen en vooral nagenieten. Met 4 mannen hebben wij het afgelopen weekend een vooral koude maar zonnige delivery gedaan van een mooie Sweden 34 naar Brunsbuttel. Een onvergetelijke en leerzame ervaring van zeezeilen over de Noordzee, langs vele shippinglanes, met een flinke dosis nachtzeilen en als klap op de vuurpijl een laatste stukje nachtelijk Elbe-varen met mist en 'plenty large vessels' om ons heen. Met jouw exepertise (en vooral rust)rondom radar en gps-plotters kwamen wij veilig aan in de haven achter de sluis. Vwb de organisatie en de Beste Mark, De afgelopen dagen stonden in het teken van bijslapen en vooral nagenieten. Met 4 mannen hebben wij het afgelopen weekend een vooral koude maar zonnige delivery gedaan van een mooie Sweden 34 naar Brunsbuttel. Een onvergetelijke en leerzame ervaring van zeezeilen over de Noordzee, langs vele shippinglanes, met een flinke dosis nachtzeilen en als klap op de vuurpijl een laatste stukje nachtelijk Elbe-varen met mist en 'plenty large vessels' om ons heen. Met jouw exepertise (en vooral rust)rondom radar en gps-plotters kwamen wij veilig aan in de haven achter de sluis. Vwb de organisatie en de catering was alles tip top geregeld. Graag vaar ik nog een keer mee op een andere route, maar eerst ga ik met eigen boot deze zomer de grenzen stap voor stap verleggen. Bedankt voor deze heerlijke reis en fijn om jou en de andere bemanningsleden in jullie element                     

          Steven Kuijntjes op 10 mei 2012

Judith

Ik ben in februari meegeweest naar de Carib. Dit was een van m'n beste vakanties ooit! 10 dgn lang gezeild langs verschillende eilanden over de oceaan. Aan boord veel geleerd over zeilen en onder de professionele begeleiding van de schipper mochten we veel zelf doen, wat echt een machtig gevoel geeft als je zo'n boot door de hoge golven stuurt. Het is fantastisch om 's morgens wakker te worden en de warme zee in te duiken. De eilanden die we bezochten waren ook geweldig, ieder eiland was weer anders. heel bijzonder vond ik de twee nachtelijke oversteken, toen voelde ik me echt een zeezeiler. Echt een ervaring om nooit te vergeten en ik ga zeker weer mee! Mark, bedankt! Groetjes Judith Reactie geplaatst op: 12-03-2012 door Isabella Fabbricoti Wat heb ik een prachtvakantie gehad met Dutch Sailing Events! Tien dagen lang op een mooie zeilboot door de Caribbean gezeild. Iedere dag een nieuw paradijselijk plekje waar je kunt zwemmen en snorkelen in de zeer blauwe zee. Met de dingie naar het vaste land als je zin hebt om ergens te gaan eten of het eiland te bezoeken. En ook lekker chillen op de boot met een boek, muziekje, glaasje, hapje..wat je maar wilt. De gezelligheid was top met de andere bootgenoten en door de professionele organisatie en zeilervaring van de schipper kan je echt heerlijk bijkomen en genieten. Ook voor iedereen die niet kan zeilen! Ik kan dat ook niet en ging ook mee. Ik kreeg van Dutch Sailing Events zelfs de kans om wat te leren. Ontzettend leuk. Dus: ga ook eens mee!                     

          Judith Koning uit Leiden op 13 maart 2012

Isabella

Wat heb ik een prachtvakantie gehad met Dutch Sailing Events! Tien dagen lang op een mooie zeilboot door de Caribbean gezeild. Iedere dag een nieuw paradijselijk plekje waar je kunt zwemmen en snorkelen in de zeer blauwe zee. Met de dingie naar het vaste land als je zin hebt om ergens te gaan eten of het eiland te bezoeken. En ook lekker chillen op de boot met een boek, muziekje, glaasje, hapje..wat je maar wilt. De gezelligheid was top met de andere bootgenoten en door de professionele organisatie en zeilervaring van de schipper kan je echt heerlijk bijkomen en genieten. Ook voor iedereen die niet kan zeilen! Ik kan dat ook niet en ging ook mee. Ik kreeg van Dutch Sailing Events zelfs de kans om wat te leren. Ontzettend leuk. Dus: ga ook eens mee!                     

          Isabella Fabbricoti uit Rotterdam op 12 maart 2012

arnold

Mensen die hier een reis boeken dienen zich te realiseren dat ze op een groot zeiljacht varen en er rekening mee dienen te houden dat ze niet in een hotelkamer overnachten. Zolang je dat maar in gedachten houdt heb je, als je ook maar een heel klein beetje in zeilen bent geïnteresseerd, een gigantisch mooie gelegenheid om te genieten van reizen, zeilen, water en eindbestemming. De sfeer valt of staat natuurlijk met de samenstelling van wie er met je meereizen. Maar in algemene zin kun je ervan uit gaan dat mensen die hier een reis boeken toch wel goed met elkaar overweg kunnen. Ik vond het in ieder geval een schitterende ervaring om lang, en met plezier op terug te kijken. Het enigste nadeel van de reis is dat het nu voorbij is.                     

          Arnold van Speijk  op 12 augustus 2012