Over ons

Vanuit onze passie voor zeilen en lekker eten zijn we in 2008 begonnen met het organiseren van zeilvakanties in de zon. Zeilen met onze gasten in de Caribbean en in Italië doen we dus al jaren, met veel plezier; inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist voor zeilvakanties in de zon.
Dutch Sailing events is in 2008 gestart door Mark. In de eerste jaren zeilden we alleen in de Caribbean, later zijn we ook gaan zeilen in de Middellandse Zee en Noordzee. Tijdens de meeste zeilvakanties is Mark je schipper en gastheer aan boord. Het komt voor dat we zeiltochten met meerdere schepen organiseren, dan maken we gebruik van een collega schipper.

Over Mark

Mark, geboren in 1972, was van kleins af aan al vaak op en rond het water te vinden. Al op jonge leeftijd trok de zee: hij deed dan ook de hogere zeevaartschool. Daarna voer hij op schepen in de bruine vloot op het IJsselmeer en de Waddenzee. Na een carrière van 14 jaar in de assurantiebranche besloot hij het roer om te gooien. In 2008 vertrok hij naar de Caribbean om daar te gaan doen waar zijn passie ligt: zeilen op zee. Na twee jaar in het Caribische gebied te hebben gecharterd met een Baltic 43, kwam hij in 2010 weer terug naar Nederland. Nu organiseert en zeilt hij meezeilvakanties over de hele wereld, met Nederland als thuisbasis. Met zijn vele duizenden zeemijlen ervaring probeert hij zijn gasten iedere keer weer een bijzondere zeilvakantie te laten ervaren. Soms gebeurt dat door gasten heel veel te leren over het zeilen op zee, maar soms ook door ze lekker met rust te laten, ze juist helemaal niets laten doen om te genieten van het leven op zee en compleet te ontspannen van boord te gaan. Zijn motto is dan ook: “Als mijn gasten met een lach van boord gaan is mijn zeiltocht geslaagd!”