Over ons

Vanuit onze passie voor zeilen en lekker eten zijn we in 2008 begonnen met het organiseren van zeilvakanties in de zon. Zeilen met onze gasten in de Caribbean en in Italië doen we dus al jaren, met veel plezier; inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist voor je zeilvakanties in de zon.

Dutch Sailing events is in 2008 gestart door Mark. In de eerste jaren zeilden we alleen in de Caribbean, later zijn we ook gaan zeilen in de Middellandse Zee en Noordzee. Tijdens de meeste zeilvakanties is Mark je schipper en gastheer aan boord. Steeds vaker zeilen we met meerdere jachten tegelijk dan maken we gebruik van een collega schipper(s).

 

Onze schippers

Mark

Mark, geboren in 1972, was van kleins af aan al vaak op en rond het water te vinden. Al op jonge leeftijd trok de zee: hij deed dan ook de hogere zeevaartschool. Daarna voer hij op schepen in de bruine vloot op het IJsselmeer en de Waddenzee. Na een carrière van 14 jaar in de assurantiebranche besloot hij het roer om te gooien. In 2008 vertrok hij naar de Caribbean om daar te gaan doen waar zijn passie ligt: zeilen op zee. Met zijn vele duizenden zeemijlen ervaring bezorgt hij  zijn gasten iedere keer weer een bijzondere zeilvakantie. Zijn motto is dan ook: “Als mijn gasten met een lach van boord gaan is mijn zeiltocht geslaagd!”

Lars

Lars, geboren in 1990, begeleidt al jaren met veel enthousiasme bedrijfsevenementen op het water. Met zijn passie voor zeilen en een glimlach van oor tot oor gaat hij voor de volle 100% voor en perfecte dag op het water. Na het behalen van zijn opleiding tot sport docent gespecialiseerd in watersport, is Lars aan de slag gegaan voor diverse watersport bedrijven. In de wintermaanden zeilt hij graag met gasten in de Caribbean.

Google Beoordelingen
5.0