zeilen in de zon
Zeilvakanties in de caribbean
zeilen in de zon
De mooiste stranden

Zeilvakantie Martinique Guadeloupe

Zeil 10 dagen met ons mee langs de mooiste Caraïbische eilanden. We gaan zeilen met een comfortabele Dufour 460.  Een week lang eilandhoppen in de Caribbean. Tijdens deze echte zeilvakantie nemen we je mee naar drie verschillende bovenwindse eilanden in de Caribbean. Zeil met ons mee en beleef de Caribbean op drie totaal verschillende manieren! We meren af in:

 • Martinique;
 • Dominica;
 • Guadeloupe.

Zeilvakantie

Naast het bezoeken van deze eilanden kan je actief leren zeilen, maar je kunt ook heerlijk relaxen, dolfijnen spotten of lekker een boek lezen.
Tijdens deze week eilandhoppen in de Caribbean verblijf je aan boord van een comfortabel zeiljacht. Deze zeilvakantie is een combinatie van actief (mee)zeilen en een relaxte vakantie in de Caribbean. De zeilvakantie start en eindigt op Martinique. Een week lekker zeilen, met afstanden tussen de 15 NM en 35 NM, onder de mooiste zeilomstandigheden die je maar kunt wensen. Door de zeilafstanden is er onderweg voldoende tijd om lekker te zwemmen, te snorkelen of de Caraïbische dorpjes te bezoeken.

Eten en drinken tijdens je vakantie

Aan boord zorgen we iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

Wie zeilen ermee?

Op een meezeilvakantie kunnen sommige deelnemers elkaar kennen, maar het merendeel boekt alleen. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze deelnemers varieert van 25 tot 60 jaar, waarbij de meesten tussen de 35 en 50 jaar oud zijn. 

Ervaringen van Marcel en Anita:

"vele ervaringen rijker aan boord van de Jeanneau Sun Odessy 50.9 met schipper Mark Saurens! Met 8 passagiers en de schipper een onvergetelijke 1 1/2 wk: Martinique, Dominica en Guadeloupe aangedaan en rondgezeild. Voor anker en aan moarings in mooie baaien, snorkelen en zwemmen, zon en regen -wat de pret niet mocht drukken- rustig water en woelige baren; alles is voorbij gekomen. Rustig onderuit, schrap zetten bij flinke wind, (leren) sturen, zeilen bijzetten, helpen ankeren, alles mocht, niets moest. En dat onder toeziend oog van de uiterst relaxte schipper; chapeau Mark, dat je deze reis met z’n uitdagingen in al zijn facetten tot zo’n mooie herinnering voor ons hebt weten te maken. Groet en liefs, Marcel en Anita"

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Bovenwindse eilanden van de Caribbean;
 • Vertrekhaven Martinique;
 • Aankomsthaven Martinique;
 • We zeilen met een Dufour 460;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten aan boord 8

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Retourvlucht van Amsterdam naar Martinique;
 • Begeleiding door een Nederlandse schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Bijdragen boordkas (€ 40,00 p.p.p.d.);
 • Boekingskosten van € 27,50.

Details zeilvakantie

Aan boord                                     09-11-2019
van boord                                      19-11-2019
Beschikbare plaatsen                    4
Prijs pp                                          € 1.899.00
 
 
 

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte geldt tevens een optie op een plek aan boord. Deze optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Google Beoordelingen
5.0