Zeezeilvakantie naar London met Dutch Sailing Events
arrow_drop_up arrow_drop_down
zeezeilen

Zeezeilvakantie naar Londen

Met een zeiljacht afmeren in hartje centrum van Londen

afmeren in centrum Konden

Zeezeilvakantie naar Londen

Met een zeiljacht afmeren in hartje centrum van Londen

London Bridge
€ 849,-
€ 824,-

Zeilvakantie London

Altijd al een keer zeilend het Kanaal over willen steken? Dat kan met ons op een wel heel bijzondere manier! In de week voorafgaand aan het pinksterweekend kun je met ons meezeilen van Zeeland naar Londen, waar we overnachten in het St. Catharina Dock in het centrum van Londen. Na een dag en nacht te hebben doorgebracht in Londen, zeilen we weer terug richting het vaste land van Europa. Afhankelijk van de wind maken we onderweg nog een tussenstops in Ramsgate,  Harwich, Oostende of Cadzand. Deze tocht is bedoeld voor mensen die het leuk vinden om ervaring op te doen tijdens een langere zeezeiltocht, in combinatie met een verblijf in een grote stad: een unieke ervaring. Zeilervaring is voor deze tocht geen vereiste actief meehelpen tijdens het zeilen wel. Tijdens deze zeiltocht laten we je kennis maken met:

 • Zeezeilen;
 • Nachtzeilen;
 • Getijden (eb en vloed);
 • Overnachten in hartje centrum van Londen (Catharinadock).


nachtzeilen

Kanaaloversteek

De Noordzee over zeilen en afmeren in het centrum van Londen is één van de leukste zeezeil vakanties die we jaarlijks organiseren, Een ideale zeilvakantie voor zowel ervaren zeilers die meer willen leren over navigatie en zeezeilen, als voor beginners die de magie van een kanaaloversteek willen beleven.

Onder leiding van Mark Saurens hebben we met een zeer aangename crew (bedankt mannen en J. ) de overtocht mogen maken.Mark zorgde er voor dat je als team de overkant haalt, veel zelf mag/kan doen en dat je als team de overwinning beleeft. Voor mij was het een "draem come true" een avontuur en een geweldige beleving. Een overtocht naar London is nooit saai (zegt men) dit is een understatement. Mark, nogmaals bedankt voor expertise, leiding en verhalen............verdomme man, ik heb genoten.

 

Siep
Siep

Midden in de nacht liggend op m'n rug in de kuip tijdens mijn overtocht van London naar Amsterdam, kijkend naar de sterrenhemel met veel vallende sterren, slechts het geluid van de wind en het water om me heen, bedacht ik me dat dit moment niet vast te leggen valt

Judith

Judith

wie zeilen er mee?

Wie zeilen er mee?

Op een meezeilvakantie kunnen sommige deelnemers elkaar kennen, maar het merendeel boekt alleen. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "je crew" het zeiljacht over het kanaal naar de Engelse kust. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze deelnemers varieert van 30 tot 60 jaar, waarbij de meesten tijdens deze reis tussen de 40 en 53 jaar oud zijn.

boodschappen

Geen boodschappen doen in je vakantie


Aan boord zorgen we iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

zeezkaart

Belangrijk om te weten:


 • Bestemming London;
 • Vertrekhaven Zeeland;
 • Aankomsthaven Zeeland;
 • We zeilen met een bavaria 46;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten aan boord 6.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • 6 nachten slapen aan boord
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Service kosten;
 • Boekingskosten € 32,50

Aan Boord
8 september 2020
Van Boord
14 september 2020
Beschikbare plaatsen

6

Prijs
€ 849,-   € 825,-

Zin gekregen om met ons mee te zeilen?