Baai guadeloupe

Zeilvakantie Guadeloupe

Voor zeilers die alleen de beste zeilcondities willen op vakantie!

baai martinique

Zeilvakantie Guadeloupe

Voor zeilers die alleen de beste zeilcondities willen op vakantie!

zeilen Caribbean
€ 1.999,-
€ 1.899,-

Zeilvakantie Martinique & Guadeloupe

Zeil 8 dagen met ons mee langs de mooiste Caraïbische eilanden. We gaan zeilen met een comfortabele Jeanneau Sunloft 47.  Tijdens deze echte zeilvakantie nemen we je mee naar drie verschillende bovenwindse eilanden in de Caribbean. Zeil met ons mee en beleef de Caribbean op drie totaal verschillende manieren! We meren af in:

 • guadeloupe;
 • Isle de Saints;
 • Marie Galant.
ankeren guadeloupe

Actief zeilen & relaxen

Naast het bezoeken van deze eilanden kan je actief leren zeilen, maar je kunt ook heerlijk relaxen, dolfijnen spotten of lekker een boek lezen.
Tijdens deze 10 daagse zeilreis verblijf je aan boord van een comfortabel zeiljacht. Deze zeilvakantie is een combinatie van actief (mee)zeilen en een relaxte vakantie in de Caribbean. We starten en eindigen de zeilvakantie op Guadeloupe. Onderweg komen we de mooiste stranden en snorkelplekken tegen. Met zeilafstanden tussen de 15 en 30 mijl per dag is dit een echte vakantie voor zeilers.

Gasten

Wie zeilen er mee?

Op een meezeilvakantie kan het voorkomen dat  sommige gasten  elkaar al kennen, maar het merendeel van de gasten aan boord heeft de zeilvakantie alleen geboekt. Dat maakt je vakantie nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze deelnemers varieert van 30 tot 67 jaar, waarbij de meesten tijdens deze reis tussen de 45 en 55 jaar oud zijn.

Eten & drinken tijdens je vakantie

Als je ons mee gaat zeilen hoef je geen boodschappen te doen

We zorgen iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

Bij ons aan boord geldt alles mag maar niets moet.

Wat vonden onze gasten aan boord

In februari in m’n eentje aan boord gestapt. Ik dacht al wel dat het leuk zou zijn om met een clubje mensen te gaan zeilen, maar heb niet kunnen vermoeden dat het zo’n te gekke vakantie werd.



Linda
Linda

Dit was een van m'n beste vakanties ooit! 10 dgn lang gezeild langs verschillende eilanden over de oceaan. Aan boord veel geleerd over zeilen en onder de professionele begeleiding van de schipper mochten we veel zelf doen, wat echt een machtig gevoel geeft als je zo'n boot door de hoge golven stuurt.

Judith
Judith

Afgelopen week heb ik mee mogen zeilen met DSE vanaf Martinique. Wat een heerlijke reis was het! Rondom het eiland Martinique is het prachtig zeilen. Leuke dorpjes, idyllische baaitjes en een prachtige kustlijn met veel groen en ook rotswanden. Onze schipper was Mark. Hij is een zeer ervaren zeiler en kent de Caribbean heel erg goed.

Leonie
Leonie

dolfijnen

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Isle de Saints;
 • Vertrekhaven Guadeloupe;
 • Aankomsthaven Guadeloupe;
 • We zeilen met een nieuwe Jeanneau Sunloft 47;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Toeslag privé hut € 499,00
 • Maximaal aantal gasten aan boord 10.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Retourvlucht van Amsterdam naar  Guadeloupe
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Eten en drinken, havengelden etc;
 • Boekingskosten € 32,50

Datum aan boord

9 november 2022

Datum van boord

16 november 2022

Beschikbare plaatsen

10

Prijs (incl Vlucht)
€ 1.999,- € 1.899,-

Zin gekregen om met ons mee te zeilen?