haventjes griekenland

Zeilvakantie Griekenland Inclusief vlucht

Ontdek de leukste haventjes vanaf een comfortabel zeiljacht!

haventjes griekenland

ZeilvakantieGriekenland inclusief vlucht

Ontdek de leukste haventjes vanaf een comfortabel zeiljacht!

€ 1.099,-  inclusief vlucht

Zeilvakantie Griekenland

Zeil met ons mee langs de Griekse kust naar de eilanden van Athene. We overnachten iedere avond in een ander haventje met de leukste trassen en barretjes


Je gaat zeilen met de comfortabele nieuwe Jeanneau Sun Loft 47 met heel veel ruimte aan dek om maximaal te genieten van de mooiste eilanden van Griekenland!


Actief & Relaxt

Naast het bezoeken van deze eilanden kun je actief meezeilen, maar je kunt ook heerlijk relaxen, dolfijnen spotten of lekker een boek lezen.
Tijdens deze zeilvakantie in Griekenland verblijf je aan boord van een comfortabel zeiljacht met heel veel ruimte aan dek De  zeilvakantie is een combinatie van actief (mee)zeilen en een relaxte vakantie in de Griekenland.  De zeilvakantie start en eindigt in Athene. Een week lekker zeilen, met afstanden tussen de 15 NM en 20 NM, onder de mooiste zeilomstandigheden die je maar kunt wensen. In de praktijk betekend dit dat je ongeveer 3 - 4 uur per dag aan het zeilen bent.  Door de korte zeilafstanden is er onderweg voldoende tijd om lekker te zwemmen, te snorkelen  en de Griekse stadjes te ontdekken..

Wie zeilen er mee?

Op een meezeilvakantie kunnen sommige deelnemers elkaar kennen, maar het merendeel van de gasten aan boord heeft de zeilvakantie alleen geboekt. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze deelnemers varieert van 35 tot 60 jaar, waarbij de meesten tussen de 45 en 55 jaar oud zijn.

Markt in Aegina

Boodschappen doen in je vakantie

Als je ons mee gaat zeilen hoef je geen boodschappen te doen

We zorgen iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

Bij ons aan boord geldt alles mag maar niets moet.

Wat vonden onze gasten aan boord

Dat was genieten op de comfortabele zeilboot in Griekenland!
Leuke groep, lekker gegeten, veel gelachen en mooie plekjes gezien.
Mark is een fijne rustige schipper.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Annemieke van Veen

We zijn op reis geweest vanuit Athene van 14 - 21mei 2022 de samenstelling van de deelnemers was keurig in lijn met de verwachtingen. Ik heb zelf ervaringen met (andere) aanbieders meezeilreizen gehad, maar deze reis overtreft alle verwachtingen. Ik ga zeker een volgende keer weer boeken.

Allard S

wat een heerlijke vakantie! Kunnen echt geen enkel extra ingrediënt bedenken waardoor we een nog leukere tijd zouden hebben gehad. Zon, zee, zeilen, lekker eten, veel feestjes, leuke mensen en een top kapitein 😉 bedankt Mark, wij zijn er de volgende keer weer bij! 

Debbie en Willemieke                    

Belangrijk om te weten:


 • Bestemming Griekse eilanden;
 • Vertrekhaven Athene;
 • Aankomsthaven Athene;
 • We zeilen met  een nieuwe Jeanneau Sun Loft 47
 • Ervaring is niet vereist;
 • Prive hut beschikbaar vanaf € 499,00
 • Maximaal aantal gasten aan boord 10.

Prijs is inclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam - Athene
 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Eten & drinken, havengelden e.dd;
 • Boekingskosten € 32,50.

Aan boord
24 september 2022
Van boord
1 oktober 2022
Beschikbare plaatsen

3

Prijs
1.099,-

Zin gekregen om met ons mee te zeilen?