Zeilvakantie Italië

Je verblijft tijdens deze vakantie 7 dagen aan boord van een comfortabel zeiljacht en zeilt iedere dag naar een nieuwe bestemming. Je onderkomen verhuist iedere dag naar een andere plaats op het eiland, zonder het gedoe van "verhuizen". We wisselen gedurende de reis het slapen in mooie baaitjes af met het afmeren in de havens van Italiaanse kustplaatsen. Zo heb je iedere dag een ander uitzicht als je wakker wordt.

We zeilen dagelijks ongeveer 15- 20 zeemijl, er is dan ook iedere dag voldoende tijd om even te stoppen voor een lekkere lunch en een frisse duik. Afwisselend voor of na het zeilen is er tijd om op een terrasje te genieten van een Italiaanse espresso of een lekker koud drankje.
Ontbijt en lunchen doen we iedere dag aan boord. De schipper zorgt dat er voldoende verse boodschappen zijn en zal je dagelijks verrassen met een lekker ontbijt en lunch. Bij de bereiding van de maaltijden wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten. Avondeten doen we afwisselend aan boord of in één van de vele restaurantjes. Dit is afhankelijk van waar we zijn en wat de gasten leuk vinden.

Aan boord zorgen we iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

Ervaring van Laura:

"Ik heb begin juli voor het eerst een 8-daagse zeilvakantie naar Elba gedaan met DSE. Het was heerlijk zowel op de Middellandse Zee als aan land. Lekker ontspannen op het dek, me op de golven laten meevoeren met Adèle op de achtergrond, en zowel aan boord als aan land de heerlijkste gerechten geproefd en lekkere wijn en limoncello gedronken. Helemaal genieten voor een Italië-liefhebber als ik! Het was voor mij de eerste keer om te zeilen, maar dit smaakt absoluut naar meer zeker nu ik al wat dingen heb geleerd. Het reisgezelschap (buiten de schipper nog twee medereizigsters) was superleuk en gezellig. Ik kijk terug op een ontspannende, zonnige en heerlijke week die erg de moeite waard was. Aanrader! Special thanks to Mark voor deze piekfijn verzorgde relaxte vakantie aan boord van de Jeanneau!"

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Elba
 • Vertrekhaven Folonica
 • Aankomsthaven Folonica
 • We zeilen met een Bavaria 49
 • Ervaring is niet vereist
 • maximaal aantal gasten aan boord 8

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut, samen met een andere gast
 • Begeleiding door een professionele Nederlandse schipper 

Prijs is exclusief:

 • Reis van en naar de boot
 • Bijdragen boordkas (€ 35,00 p.p.p.d.)
 • Boekingskosten van € 27,50

Details zeilvakantie

 
Aan boord                                     20-07-2019
van boord                                     27-07-2019
Beschikbare plaatsen                   6
Prijs pp                                          € 799,00
 
Vroegboekkorting                          € 25,00
 
 
 
 

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte is tevens een optie op een plek aan boord. Deze
optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Google Beoordelingen
5.0