zeilen in de zon
Heineken Regatta meezeilen op een More 55
regatta zeilen
BVI Spring Regatta

Heineken Regatta

regatta zeilen in de caribbean

Zeil ook in 2018 met ons mee tijdens de grootste regatta van het Caraïbische gebied: de Heineken Regatta, die in 2018 voor de 38e keer wordt georganiseerd. Het belooft net als voorgaande jaren ook weer een spetterende zeilwedstrijd te worden met de allerleukste feesten op het eiland. In 2018 gaan we zeilen in de racing klasse met de More 55. In totaal zeilen er 6 more 55 zeiljachten mee, de komende Heineken Regatta belooft dan ook de meest spectaculaire editie worden. 

zeilen voor een podiumplek

Presteren en genieten

Tijdens deze zeilvakantie nemen we je niet alleen mee naar de Heineken Regatta. De dagen vooraf de regatta zeilen we rond Sint Maarten en St. Barths, zo is deelname aan de Heineken Regatta met Dutch Sailing Events niet alleen een hele sportieve maar ook een relaxte meezeil vakantie in de Caribbean.
De regatta staat bekend om de leuke feestjes die er rondom de wedstrijden worden georganiseerd. Aan het einde van iedere zeildag is er op een andere locatie een groot feest met diverse bands. We zorgen ervoor dat we altijd in de buurt van de feestlocaties liggen met het zeiljacht.

heineken regatta meezeilen

Ontbijten en lunchen, doen we iedere dag aan boord. De schipper zorgt dat er voldoende verse boodschappen aan boord zijn voor de lunch en het ontbijt. Tijdens de regatta's dineren we  s’ avonds aan de wal.

genieten tijdens het zeilen

Ervaringen van Joyce:

"Deze zeilvakantie inclusief meedoen aan de Heineken Regatta was een fantastische ervaring, in alle opzichten. Dat we in onze klasse op het podium terecht zijn gekomen met een tweede plaats was helemaal grandioos!
Ik heb eerder zeilvakantie meegemaakt en daarop terugkijkend waren dat leuke zeilvakanties…maar deze vakantie was echt TOP. Het ontvangst, de oogwaarschijnlijke losse mededelingen van de regeltjes waardoor je niet het gevoel krijgt op kamp te zijn, de volle koelkast (!), een schipper die ook zijn weg weet in het kombuis (heerlijke zalm wraps) was een verademing. Mark is een zeer ervaren zeiler, kent het vaargebied en de eilanden door en door. Ik kom zeker nog een keer aanmonsteren!"

bekijk alle ervaringen

Feestjes Heineken Regatta

Belangrijk om te weten:

 • Heineken Regatta;
 • Vertrekhaven Sint Maarten;
 • Aankomsthaven Sint Maarten;
 • We zeilen met een More 55;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten aan boord 10.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper/regattazeiler.

Prijs is exclusief:

 • Reis van en naar de boot;
 • Bijdragen boordkas (€ 47,50 p.p.p.d.);
 • Boekingskosten van € 27,50.

Details zeilvakantie

Aan boord                                    26-02-2018
van boord                                     05-03-2018
Beschikbare plaatsen                   6
Prijs pp                                          € 1.599,00

 

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte is tevens een optie op een plek aan boord. Deze optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Aanvraag Informatie Heineken Regatta

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Hou mij op de hoogte van het laatste zeilvakantie nieuws.
Google Beoordelingen
5.0