Eilandhoppen vanaf Martinique incl. Ticket

Ervaar de caribbean aan boord van een comfortabele Catamaran. Tijdens deze zeilvakantie in de Caribbean nemen we je mee vanaf het eiland Martinique naar de mooiste eilanden in het zuiden van de Caribbean. We gaan ankeren in;

 • St Lucia
 • St Vincent
 • De Grenadines

Je verblijft aan boord van een snelle catamaran in een ruime tweepersoonshut.

Naast het bezoeken van de mooiste baaitjes kun je actief leren zeilen, maar je kunt ook heerlijk relaxen, dolfijnen spotten of lekker een boek lezen.

Tijdens deze zeilvakantie in e Caribbean verblijf je aan boord van een snelle en comfortabele Catamaran. Deze zeilvakantie is een combinatie van actief (mee)zeilen en een relaxte vakantie in de Caribbean. De zeilvakantie start en eindigt op Martinique. Een week actief zeilen, met afstanden tussen de 15 NM en 35 NM, onder de mooiste zeilomstandigheden die je maar kunt wensen. Door de korte zeilafstanden is er onderweg voldoende tijd om lekker te zwemmen, te snorkelen of de Caraïbische dorpjes te bezoeken.

Aan boord zorgen we de boodschappen voor het ontbijt, lunch en af en toe diner. Het diner gebruiken we afwisselend aan boord of op de wal in een van de leuke plaatsjes die we bezoeken. 

Ervaringen van Maroesjka:

"Net als Marie-Therese heb ik een fantastische vakantie beleefd van 27-10-18 tot 10-11-18. Gedurende 2 weken waren we aan boord van een Catamaran van 41 ft. Een fijne manier van zeilen in de Caribbean voor startende en ervaren zeilers. Al gauw raak je op elkaar ingespeeld en ieder kan zich uitleven. Richting het zuiden naar de Grenadines is een wonderbaarlijk mooie zeiltocht met de mooiste plekjes om te snorkelen. Schildpadden en dolfijnen in je nabijheid is gegarandeerd. Ook op haaien, pijlstaartroggen en walvissen maak je een kans. Vooral genoten heb ik van het rif met al die kleine tropische visjes. Als liefhebber van vis en schaaldieren in de keuken, ben ik niet tekort geschoten. Met z'n allen kreeft eten 's avonds op het strand met de voeten in het zand is bijzonder. Het voelt goed om je onder leiding van de ervaren schipper te laten leiden in deze wereld met nieuwe onomschreven regels. Het verbreedt je beeld. Het ideale klimaat, de prachtige omgeving en de ongedwongen sfeer maakt dat het leuk is om samen te zorgen en te laten verzorgen; jezelf laten verrassen door een heerlijk maal op tafel. Vergeet ook niet het uitgaan in de avond: lang niet zoveel gelachen en genoten. De dinghy is dan het middel van vervoer. Voor mij was deze tweede keer zeilen met "' Dutch sailing events" een reis om nooit meer te vergeten. Het is DE manier om dit gebied te verkennen en heerlijke ervaringen op te doen."

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Caribbean;
 • Vertrekhaven Martinique;
 • Aankomsthaven Martinique:
 • We gaan zeilen met comfortabele Lipari 41 catamarans;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten per boot 8.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Retourvlucht van Amsterdam naar Martinique;
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Bijdragen boordkas (€ 40,00 p.p.p.d.);
 • Boekingskosten van € 27,50.

Details zeilvakantie

Aan boord                                     26-10-2019
van boord                                     08-11-2019
Beschikbare plaatsen                   4
Prijs pp                                          € 2.499,00

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte is tevens een optie op een plek aan boord. Deze optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Google Beoordelingen
5.0