Meezeilvakantie in Italië 

De leukste vakantie aan de Toscaanse kust

Meezeilvakantie in Italië

€ 1.099,-

Meezeilvakantie in Italië

Zeil met ons mee langs de Toscaanse kust naar het Eiland Elba. We overnachten iedere avond in een ander haventje met de leukste trassen en barretjes.

Je gaat zeilen met  de  comfortabele nieuwe Jeanneau Sun Loft 47 met heel veel ruimte aan dek om maximaal te genieten van de mooie omgeving  van Elba!


Heerlijke vakantie in de zon

We zeilen dagelijks ongeveer 10- 25 zeemijl. Dit betekend dat we niet heel vroeg hoeven vertrekken en alle tijd hebben voor n espresso op het terras  na het ontbijt aan boord.

Tijdens deze zeilvakantie is er dan ook ruim voldoende tijd om te genieten van alle terrasjes in de Italiaanse havenstadjes.

Doordat we rond een eiland zeilen, steekt hebben we in de middag altijd een (thermische) wind. Waardoor we iedere dag lekker kunnen zeilen! Heb je een dagje geen zin om actief bezig te zijn? Dan kun je natuurlijk ook lekker met een goed boek op het dek liggen of uitkijken naar de dolfijnen.

 

Wie zeilen er mee?

Op een meezeilvakantie kunnen sommige deelnemers elkaar kennen, maar het merendeel boekt alleen. Dat maakt het nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze deelnemers varieert van 30 tot 60 jaar, waarbij de meesten tussen de 45 en 55 jaar oud zijn.

Boodschappen doen in je vakantie

Als je met ons mee gaat zeilen hoeft dat niet!  

We zorgen iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

Bij ons aan boord geldt alles mag maar niets moet.

 

Wat vonden onze gasten aan boord

Lekker ontspannen op het dek, me op de golven laten meevoeren met Adèle op de achtergrond, en zowel aan boord als aan land de heerlijkste gerechten geproefd en lekkere wijn en limoncello gedronken. Helemaal genieten voor een Italië-liefhebber als ik!

laura
Laura

Top week gehad met  Dutch Sailing Events,.rondje Elba met prachtig zeil weer, authentieke Italiaanse haventjes, lieve vrienden en heerlijk eten en drinken......nooit meer naar huis!! Volgend jaar weer

Joke

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Elba;
 • Vertrekhaven Puntone (vaste land van Italië);
 • Aankomsthaven Puntone;
 • We zeilen met een nieuwe  Jeanneau Sun loft 47
 • Ervaring is niet vereist;
 • Toeslag privé hut € 499,00
 • Maximaal aantal gasten aan boord 10.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Reis van en naar de boot;
 • Eten, drinken, havengelden etc;
 • Boekingskosten € 32,50

Datum aan boord

17 juli 2023

Datum van boord

24 juni 2023

Beschikbare plaatsen

0

Prijs
€ 1.099,-

Zin gekregen om met ons mee te zeilen?