arrow_drop_up arrow_drop_down
haven italie

Meezeilen in Italië

De leukste zeilvakantie aan de Toscaanse kust!

haven italie

Meezeilen in Italië

De leukste zeilvakantie aan de Toscaanse kust!

Zeilen Italië
€799,-

Meezeilen rond Elba

Zeil een week lang met ons mee rond het eiland Elba. Je verblijft aan boord van een comfortabel zeiljacht, onderweg bezoeken we de mooist baaitjes en stranden van Elba!


haven italie

Heerlijke vakantie in de zon

We zeilen dagelijks ongeveer 10- 25 zeemijl. Dit betekend dat we niet heel vroeg hoeven te verrekken en  ook niet te laat aankomen op onze nieuwe bestemming voor de nacht!.

Tijdens deze zeilvakantie is er dan ook ruim voldoende tijd om te genieten van alle terrasjes in de Italiaanse havenstadjes.

Doordat we rond een eiland zeilen, steekt is er in de middag altijd een (thermische) wind. Waardoor we iedere dag lekker kunnen zeilen! Heb je een dagje geen zin om actief bezig te zijn? dan kun je natuurlijk ook lekker met een goed boek op het dek liggen.

Wat vonden onze gasten

Lekker ontspannen op het dek, me op de golven laten meevoeren met Adèle op de achtergrond, en zowel aan boord als aan land de heerlijkste gerechten geproefd en lekkere wijn en limoncello gedronken. Helemaal genieten voor een Italië-liefhebber als ik!

laura
Laura

Top week gehad met  Dutch Sailing Events,.rondje Elba met prachtig zeil weer, authentieke Italiaanse haventjes, lieve vrienden en heerlijk eten en drinken......nooit meer naar huis!! Volgend jaar weer

joke

Joke

Baai Italië

Wie zeilen er mee in Italië?

Op een meezeilvakantie kunnen sommige deelnemers elkaar kennen, maar het merendeel van de gasten aan boord heeft de zeilvakantie alleen geboekt. Dat maakt je vakantie nog leuker: vanaf dag één zeil je samen met "de crew" in een prachtige omgeving. Een ongedwongen en relaxte sfeer om nieuwe mensen te ontmoeten. De leeftijd van onze gasten  varieert van 30 tot 60 jaar, waarbij het merendeel van e meeszeilers in Italië tussen de 35 en 45 jaar oud zijn.

Italiaans eten

Geen boodschappen doen in je vakantie

Aan boord zorgen we iedere dag voor verse boodschappen voor ontbijt, lunch en diner. Zo hoef je tijdens je zeilvakantie niet met boodschappen te sjouwen. Bij het inslaan van de boodschappen houdt de crew zo veel mogelijk rekening met jullie wensen. Indien gewenst kan er s’ avonds aan boord worden gedineerd, maar op de wal uit eten in één van de vele gezellige restaurantjes kan natuurlijk ook.

 

zeilen elba

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming Elba;
 • Vertrekhaven Puntonde;
 • Aankomsthaven Puntone;
 • We zeilen met een Bavaria 49;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Toeslag privé hut € 299,00
 • Maximaal aantal gasten aan boord 8

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper /gastheer.

Prijs is exclusief:

 • Reis van en naar de boot;
 • Bijdrage boordkas;
 • Boekingskosten € 27,50.

Datum aan boord

7 september 2019

Datum van boord

14 septeber 2019

Beschikbare plaatsen

7

Prijs

€ 799,-

Zin gekregen om met ons mee te zeilen?