zeilen in de zon
Heineken Regatta meezeilen op een More 55
regatta zeilen
BVI Spring Regatta

Dutch Sailing Regatta meezeilen met een More 55

regatta zeilen in de caribbean

Zeil in 2018 met ons mee tijdens de leukste eenheidsklasse regatta van Europa: de Dutch Sailing Regatta in Kroatië. Racen met zeiljachten die allemaal 100 % identiek gelijk zijn aan elkaar. Met ieder dag up & down wedstrijdjes en een race tussen de eilanden belooft dit een waar zeilspektakel te worden. We gaan gaan we zeilen in de genakerklasse met de More  55. In totaal zeilen er 6 more 55 zeiljachten mee, waardoor we racen tegen identieke boten

zeilen voor een podiumplek

Presteren en genieten

Tijdens deze zeilvakantie verblijf je 7 dagen aan boord van de comfortabele More 55.  De regatta bestaat uit 4 dagen racen met een het einde van iedere zeildag een prijsuitreiking tijdens het happy hour (drinks included). Gedurende de week wordt er voor alle deelnemende teams en Beach BBQ georganiseerd en een closing diner party. Gezelligheid gegarandeerd dus!

 

Ontbijten en lunchen, doen we iedere dag aan boord. De schipper zorgt dat er voldoende verse boodschappen aan boord zijn voor de lunch en het ontbijt. Tijdens de regatta's dineren we  s’ avonds aan de wal.

genieten tijdens het zeilen

Ervaringen van Joyce:

"Deze zeilvakantie inclusief meedoen aan de Heineken Regatta was een fantastische ervaring, in alle opzichten. Dat we in onze klasse op het podium terecht zijn gekomen met een tweede plaats was helemaal grandioos!
Ik heb eerder zeilvakantie meegemaakt en daarop terugkijkend waren dat leuke zeilvakanties…maar deze vakantie was echt TOP. Het ontvangst, de oogwaarschijnlijke losse mededelingen van de regeltjes waardoor je niet het gevoel krijgt op kamp te zijn, de volle koelkast (!), een schipper die ook zijn weg weet in het kombuis (heerlijke zalm wraps) was een verademing. Mark is een zeer ervaren zeiler, kent het vaargebied en de eilanden door en door. Ik kom zeker nog een keer aanmonsteren!"

bekijk alle ervaringen

Feestjes Heineken Regatta

Belangrijk om te weten:

 • website Dutch Sailing Regatta;
 • Vertrekhaven Priomosten;
 • Aankomsthaven Primosten;
 • We zeilen met een More 55;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten aan boord 12.

Prijs is inclusief:

 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper/regattazeiler.
 •  

Prijs is exclusief:

 • Bijdragen boordkas (€ 35,00 p.p.p.d.);
 • Retourvlucht Amsterdam split
 • Boekingskosten van € 27,50.

Details zeilvakantie

Aan boord                                    22-09-2018
van boord                                     29-09-2018
Beschikbare plaatsen                   4
Prijs pp                                          € 1.299,00

Aanbieding pp                               € 1.049,00

 

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte is tevens een optie op een plek aan boord. Deze optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Aanvraag Informatie Dutch Sailing Regatta

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Hou mij op de hoogte van het laatste zeilvakantie nieuws.
Google Beoordelingen
5.0