BVI Spring Regatta

Zeil ook in 2019 met ons mee tijdens de gezelligste regatta van het Caraïbische gebied: de BVI Spring Regatta, die in 2019 voor de 48e keer wordt georganiseerd. Het belooft net als voorgaande jaren ook weer een spetterende zeilwedstrijd te worden tussen de maagelijke eilandjes van de Virgin Islands. In 2019 gaan we zeilen in de sportieve racing klasse, het aantal plaatsen aan boord is beperkt.

Presteren en genieten

Tijdens deze zeilvakantie nemen we je niet alleen mee naar de BVI Spring Regatta. De dagen vooraf de regatta zeilen we rond in de British Virgin Islands, zo is deelname aan de BVI Spring Regatta met Dutch Sailing Events niet alleen een hele sportieve maar ook een relaxte meezeil vakantie in de Caribbean.
De regatta staat bekend om de leuke feestjes die er rondom de wedstrijden worden georganiseerd. Aan het einde van iedere zeildag is er op het strand een diner met natuurlijk een band. In de avond meren we af in de marina.

Ontbijten en lunchen, doen we iedere dag aan boord. De schipper zorgt dat er voldoende verse boodschappen aan boord zijn voor de lunch en het ontbijt. Tijdens de regatta's dineren we  s’ avonds aan de wal.

Ervaringen van Martine:

"Deze zeilvakantie inclusief meedoen aan de Regatta was een fantastische ervaring, in alle opzichten. Dat we in onze klasse op het podium terecht zijn gekomen met een tweede plaats was helemaal grandioos!
Ik heb eerder zeilvakantie meegemaakt en daarop terugkijkend waren dat leuke zeilvakanties, maar deze vakantie was echt TOP. Het ontvangst, de oogwaarschijnlijke losse mededelingen van de regeltjes waardoor je niet het gevoel krijgt op kamp te zijn, de volle koelkast (!), een schipper die ook zijn weg weet in het kombuis (hee rlijke zalm wraps) was een verademing. Mark is een zeer ervaren zeiler, kent het vaargebied en de eilanden door en door. Ik kom zeker nog een keer aanmonsteren!"

Belangrijk om te weten:

 • Bestemming BVI Spring Regatta;
 • Vertrekhaven Tortola (BVI);
 • Aankomsthaven Tortola (BVI);
 • We zeilen met een Bavaria 49;
 • Ervaring is niet vereist;
 • Maximaal aantal gasten aan boord 8.

Prijs is inclusief:

 • Deelname aan de BVI Spring Regatta
 • Verblijf aan boord in een tweepersoonshut (die je deelt met een andere gast);
 • Begeleiding door een professionele schipper/regattazeiler.

Prijs is exclusief:

 • Reis van en naar de boot;
 • Bijdragen boordkas (€ 45,00 p.p.p.d.);
 • Boekingskosten van € 27,50.

Details zeilvakantie

Aan boord                                     24-03-2019
van boord                                     01-04-2019
Beschikbare plaatsen                   0
Prijs pp                                          € 1.199,00

Als je bij ons informatie aanvraagt, ontvang je een uitgebreide offerte met een omschrijving van deze zeilvakantie en alle relevante informatie over de boot en de reis van en naar de boot. De offerte is tevens een optie op een plek aan boord. Deze optie is kosteloos en vervalt automatisch na drie dagen.

Google Beoordelingen
5.0